loader image
Vælg en side

SERES DANMARK – EN DEL AF K.W. BRUUN & CO

K.W. Bruun North East A/S, der en del af K.W. Bruun Koncernen, har siden 2024 stået for markedsføring og salg af mærket Seres i Danmark.

 

OM SERES

SERES er en bilproducent, der designer og udvikler biler til den brede befolkning. Bilerne udmærker sig ved høj kvalitet, gode materialer, lækker komfort og intuitiv brugerflade, der normalt hører sig til i dyrere biler. Virksomheden blev grundlagt i 1986, som en underleverandør til bilindustrien, men i dag fokuserer SERES på produktion af personbiler bygget på mærkets seks højteknologiske og intelligente robotfabrikker. Med syv R&D afdelinger i bl.a. Kina, Japan, Tyskland og USA, er SERES en international bilproducent med et globalt fokus. Kinas tredjestørste bilproducent Dongfeng Motor Corporation (der ejer VOYAH – et andet af K.W. Bruuns mærker) ejer 20%, og selv rangerer SERES i top-500 over Kinas største virksomheder og har over 16.000 ansatte.

 

FIRE GENERATIONERS FAMILIEVÆRDIER

Ordentlighed, købmandskab og dedikerede medarbejdere

K.W. Bruun & Co A/S er en dansk familiefondsejet koncern med rødder tilbage til 1914, hvor stifter K.W. Bruun solgte sine første biler. I dag udgør koncernen 5 divisioner i Danmark og Sverige og beskæftiger ca. 900 dygtige og ambitiøse medarbejdere, der med en effektiv forretningstilgang, ordentlighed og godt købmandskab skaber forudsætningen for vores succes og vores fremtid.

DE 5 DIVISIONER I K.W. BRUUN KONCERNEN

K.W. Bruun Import A/S er en af Nordens største bilimportører med bil- og reservedelsimport af bilmærkerne Peugeot, Citroën, DS, Opel og Mitsubishi i Danmark og Sverige og Fiat, Fiat Pro, Alfa Romeo, Jeep, Hongqi, Voyah og Seres i Danmark. K.W. Bruun Import er samtidig en moderne logistikvirksomhed med logistikcentre i Greve og Stockholm, der varetager distribution af reservedele og tilbehør til vores netværk på over 500 forhandlere og værksteder.

K.W. Bruun NxT A/S har fokus på udvikling af digitale forretningskoncepter blandt andet relateret til mobilitet og formidling, herunder Bilabonnement og auto.nu samt handel med og montering af reservedele gennem Quickpoint.

Investeringsaktiviteten i koncernen varetages dels af K.W. Bruun Invest A/S med investering og drift af velbeliggende boligudlejningsejendomme samt investering i værdipapirer og alternative investeringer og dels af K.W. Bruun Collection A/S med en portefølje af klassiske investeringsbiler.

Koncernens passion for biler gennem mere end 100 år kulminerer i Classic Car House A/S; et unikt oplevelsesunivers med op til 250 smukke klassiske biler, bilhotel, værksted, bilhandel, Willys Bistro & Diner samt møde- og selskabslokaler i helt særlige rammer.